Ültess fát!

2020. 08. 13.

Tegyük zöldebbé Kecskemétet

 

 

ÜLTESS FÁT! TEGYÜK ZÖLDEBBÉ KECSKEMÉTET!

TERMOSTAR LAKOSSÁGI FÁSÍTÁSI PROGRAM

 

A KECSKEMÉTI TERMOSTAR Hőszolgáltató Kft. 2020. októberében ünnepli alapításának 25. évfordulóját. A jeles eseményt Társaságunk történetének legjelentősebb lakossági akciójával szeretnénk egész Kecskemét számára ünneppé tenni.

 

Az ’Ültess fát! Tegyük zöldebbé Kecskemétet!’ Lakossági Fásítási Program keretében a TERMOSTAR Kecskemét város vezetésével egyeztetve – egyúttal Kecskemét alapításának 651. évfordulójáról is megemlékezve - összesen 651 facsemetét adományoz magánszemélyeknek, civil szervezeteknek és intézményeknek, akik vállalják, hogy elültetik és a következő években, évtizedekben gondját viselik a növényeknek, így téve még zöldebbé Kecskemétet.

 

 


 

Tisztelt Regisztrálók! Kedves Faültetők!


Szívből köszönjük, hogy nagyon sokan csatlakoztak az ’Ültess fát! Tegyük zöldebbé Kecskemétet!’ TERMOSTAR Lakossági Fásítási Programhoz! Örömmel jelentjük be, hogy valamennyi facsemete gazdára talált, s így hamarosan több, mint 600 fával lesz zöldebb városunk.


November 6-án a TERMOSTAR Kft. csapata, valamint az önkormányzat munkatársai, civil szervezetek és magánszemélyek összesen 31 facsemetét ültettek el az egykori Centrum áruház környékén. Ezzel jelképesen megkezdődött fásítási programunk 2. szakasza: a facsemeték elültetése.


Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy ’Az ültess fát! Tegyük zöldebbé Kecskemétet!’ TERMOSTAR Lakossági Fásítási Program keretében igényelt facsemeték a következő időpontban és helyszínen vehetők át:


Időpont: 2020. november 18-a és december 19-e között,

Helyszín: KEFAG Zrt. Juniperus Parkerdészet (Kecskemét, Mártírok útja 88).


Juniperus Parkerdészet nyitvatartása:

Hétfőtől - Pénteking: 08:00 – 16:00 óráig

Szombaton: 8:00 – 14 óráig

Vasárnap: Zárva


Az ünnepi nyitvatartásról további információ: www.juniperus.hu, Tel.: (+36) 76/501-625


Kérjük, hogy a facsemeték átvételéhez vigyék magukkal az ’Ültess fát!’ Facsemete átvételi kupont, amelyet az elmúlt hetekben személyesen vehettek kézhez a TERMOSTAR Kft. Akadémia krt.-i Irodaházában.


A facsemeték mérete (fajtától függően): 1,5-2,5m.


Azok a regisztrálók, akik nem vették át kuponjukat, kérjük, hogy mielőbb vegyék fel velünk a kapcsolatot e-mailben a zoldkecskemet@termostar.hu címre küldött levélben, hogy eljuttathassuk hozzájuk a facsemete átvételéhez szükséges dokumentumot. Ugyanezen a címen jelezhetik regisztrálóink, ha akadályba ütközik a csemete átvétele.


Mindannyian sokáig szeretnénk élvezni a most elültetett fák jótékony hatásait. Ezért, kérjük, a csemete átvételekor is tartsák be a szükséges egészségvédelmi óvintézkedéseket! Fontos, hogy csak egészséges, tünetmentes állapotban lehet a csemetékért menni. Betegség, vagy egyéb akadályoztatás (pl. karantén) esetén, kérjük, jelezzék ezt, és félretesszük az igényelt fát mindaddig, míg biztonságos körülmények között mindenki átveheti.


Vigyázzunk egymásra! Vigyázzunk magunkra!


Köszönjük, hogy csatlakoztak kezdeményezésünkhöz, és együtt tehetjük zöldebbé Kecskemétet!

KECSKEMÉTI TERMOSTAR Hőszolgáltató Kft.

 

A részletekhez kattintson a logóra!

Elkezdődött a belvárosi távhő- rendszer fejlesztése

2018. 09. 25.

Az új fogyasztók távhőrendszerre csatlakozását és a rendszer korszerűsítését célzó KEHOP 5.3.1. pályázat első ütemének keretében megkezdődött a TERMOSTAR Kft. belvárosi távhőrendszerének fejlesztése.

A beruházással kapcsolatos kérdésekkel hívja infóvonalunkat: 06 / 80 / 205-223

teljes hír »

Téli rezsi- csökkentés

2018. 03. 20.

 

a Kormány 39/2018. (III.12) Korm. rendeletének végrehajtásáról a fűtési célú távhőszolgáltatást igénybe vevő lakossági felhasználók részére biztosított téli rezsicsökkentésről

 

teljes hír »

2017 évi pályázatok

2017. 12. 18.

Információk a 2017. évi pályázatokról

 

teljes hír »

termostar

2016. 06. 16.

A megújuló hőforrás

teljes hír »