Lépj Zöldet

2018. 03. 05.

 

TÁVHŐSZOLGÁLTATÁS NAPJA

 

2018. április 13. péntek

 

 TÁVHŐ NAP -  Minden, amit a korszerű távhőszolgáltatásról tudni érdemes


A TERMOSTAR Kft. szeretettel várja jelenlegi és leendő ügyfeleit az országos eseménysorozat kecskeméti rendezvényére, ahol a távhővel kapcsolatos új lehetőségekkel, előnyökkel ismerkedhetnek meg! A Magyar Távhőszolgáltatók Szakmai Szövetsége által koordinált program célja az Európa szerte egyre közkedveltebb távhő népszerűsítése hazánkban.
Tudta például, hogy Kecskeméten a lakóingatlanok mintegy 20 százaléka csatlakozik a távhőrendszerre, azonban a skandináv államokban 50-60 százalékos az arány? Nem véletlenül! A távhő biztonságos és kényelmes fűtési mód, ráadásul a levegő minőségének javítására is megoldást jelent.


Idén a Távhőszolgáltatás Napját 2018 április 13-án (pénteken) tartjuk.

Helyszín: Hírös Agóra

9.40 - ZÖLDHULLÁM – Kreatív környezetvédelmi kézműves foglalkozás óvodásoknak a Hírös Agóra előcsarnokában és kamaratermében.
Ugyanitt kiállítást tekinthetnek meg és szavazhatnak a TERMOSTAR Kft. Rajzold le a kis vakondnak és Kémény tetején címmel meghirdetett alkotói pályázatra beérkezett művekre.


FÓRUM – 32. sz. Terem


SZAKMAI FÓRUM

10.00 Köszöntő – Szemereyné Pataki Klaudia, Kecskemét város polgármestere  

Előadók:

Horváth Attila, a TERMOSTAR Kft. ügyvezetője,

Csofcsics László, a KEFAG Zrt. biomassza termelési koordinátora,

Pék Gáspár, a TERMOSTAR Kft. főmérnöke


A Távhőszolgáltatás Napjához kapcsolódó nyereményjáték elindítása

12:00 A TERMOSTAR Kft. alkotói pályázataihoz kapcsolódó szavazás lezárása - a díjakat átadja Horváth Attila ügyvezető igazgató.

Elindult a távfűtés városunkban

2018. 09. 25.

Elindult a távfűtés városunkban

teljes hír »

Elkezdődött a belvárosi távhő- rendszer fejlesztése

2018. 09. 25.

Az új fogyasztók távhőrendszerre csatlakozását és a rendszer korszerűsítését célzó KEHOP 5.3.1. pályázat első ütemének keretében megkezdődött a TERMOSTAR Kft. belvárosi távhőrendszerének fejlesztése.

A beruházással kapcsolatos kérdésekkel hívja infóvonalunkat: 06 / 80 / 205-223

teljes hír »

Téli rezsi- csökkentés

2018. 03. 20.

 

a Kormány 39/2018. (III.12) Korm. rendeletének végrehajtásáról a fűtési célú távhőszolgáltatást igénybe vevő lakossági felhasználók részére biztosított téli rezsicsökkentésről

 

teljes hír »