Energetikai tanúsítás 

Energetikai tanúsításra kijelölt szervezetek.


 

Az épületek energetikai jellemzőinek tanúsításáról szóló 176/2008. (VI.30.) Korm. rendelet 9.§- a szerinti, az épületek energetikai jellemzőinek tanúsítását végzők, továbbá az energiaauditot, energetikai szolgáltatást végző, külön jogszabály alapján kijelölt vagy akkreditált szervezetek nyilvántartásának elérhetősége.

 


 

 

Ha részletesebb információra van szüksége a tanúsítást végző személyekkel kapcsolatban, akkor az alábbi linkre kattintva, azonnal az az oldal jelenik meg, amelyen Ön az auditorok listáját lekérheti. A kereső mezőkbe (hogy szűkítse a listát) írja be Kecskemét várost, valamint a megjelenő oldal közepén, a "Szakterület" mező alatt a legördülő menüből válassza ki a:

„TÉ-(Épületek energetikai tanúsítása)-Energetikai tanúsító"  

kategóriát és indítsa el a keresést.

 

http://mmk.hu/kereses/tagok


 


 
 
Az energiahatékonyság javítását célzó intézkedések, programok
 
hozzáférhetősége:

  
Honlapunkon a „Pályázat” menüpont alatt részletes tájékoztatást adunk Önnek az aktuális, épületenergetikát érintő pályázatokkal, programokkal kapcsolatban (pl. hőszigetelés, nyílászáró csere, napelem, fűtéskorszerűsítés). 

 

 


 

 

Tájékoztatás energetikai tanúsítói tevékenységet végző személyek részére

 


A 20/2014. (III. 7.) BM rendelettel módosított, az épületek energetikai jellemzőinek meghatározásáról szóló 7/2006. (V.24) TNM rendelet alapján a távfűtés típusáról a távfűtés szolgáltatójának kell nyilatkoznia.
A KECSKEMÉTI TERMOSATR Hőszolgáltató Kft. a jogszabályi rendelkezésnek eleget téve ezúton nyilatkozik a távfűtés típusáról a 2014. évi adatok alapján,  a primer energia átalakítási tényező (e) értékének meghatározásához.


 

Kecskeméti távhőellátási körzet:


Energiaforrás                           Kapcsolt hőtermelés                                   Aránya a hőtermelésből
  Földgáz                                                  van                                                                       13%

Együtt a művészetért

2019. 06. 05.

Színházi kultúra támogatása

teljes hír »

Távhő- szolgáltatás Napja

2019. 04. 23.

Távhővel a tisztább levegőért

teljes hír »

Mitől meleg a radiátor?

2019. 01. 10.


Megmutatjuk!


Ritkán adódik lehetőség arra, hogy működés közben láthassunk egy fűtőművet.

Most végre fellebben a fátyol! 

teljes hír »