Impresszum

KECSKEMÉTI TERMOSTAR Hőszolgáltató Kft.

6000 Kecskemét, Akadémia krt. 4.

Telefon: 76 / 50 - 40 - 40

Hibabejelentés : 76 / 48-18-18 éjjel-nappal

Fax: 76 / 47 - 86 - 72

E-mail: kecskemet@termostar.hu

www.termostar.hu

A  KECSKEMÉTI TERMOSTAR Kft. MSZ EN ISO 9001: 2009 és 14001: 2005 minőségirányítási szabvány szerint tanúsított és működik.


Jogi Nyilatkozat


Az oldal használatával a www.termostar.hu weboldalra látogató elfogadja jelen szerzői jogi szerződést. A weboldal használatával és tartalmával kapcsolatos szerzői jogokat sértő magatartás polgári illetve büntetőjogi következményekkel jár.

 A www.termostar.hu  weblap tulajdonosa és üzemeltetője, a KECSKEMÉTI TERMOSTAR Kft.

Az oldalak, és az azokon szereplő minden design és tartalom - beleértve valamennyi képet illetve illusztrációt, logót, valamint a hozzájuk tartozó valamennyi szöveget és információt - az üzemeltető tulajdona, illetve szerzői jogi védelem alatt áll.

A weboldal üzemeltetője az összes, a weboldal bármely részének másolásával, terjesztésével kapcsolatos jogot fenntartja. A weboldal valamennyi elemének - beleértve a design, a tartalom, és egyéb vizuális elem - engedély nélküli terjesztése, másolása, további felhasználása tilos.

A honlapon közzétett információk, adatok és árak tájékoztató jellegűek, amelyek változhatnak.

Az üzemeltető azok pontosságáért és teljeskörűségéért felelősséget nem vállal. Az adatok és információk felhasználása a felhasználó felelőssége.

 Az üzemeltető az internetről letöltött anyagokból eredő vírusfertőzésért, illetve az ezáltal okozott károkért felelősséget nem vállal.

A www.termostar.hu oldalára mutató linket bárki elhelyezhet saját weboldalán külön hozzájárulás nélkül. Belső oldalakra mutató linkek is elhelyezhetők abban az esetben, ha ezek az oldal tartalmára nincsenek hatással. Tilos linket úgy elhelyezni, hogy az a www.termostar.hu oldalt  más weboldal részeként jeleníti meg.


Adatvédelem

A KECSKEMÉTI TERMOSTAR Kft. a tudomására jutott személyes adatokat a 2011. évi CXII. törvény – az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról rendelkezései szerint kezeli. Amennyiben személyes adatát eljuttatja a társaságunkhoz, ezzel hozzájárulását adja, hogy azt  az ügylet jellege által meghatározott célból és ideig nyilvántartsa és kezelje. A KECSKEMÉTI TERMOSTAR Kft. az interneten keresztül hozzá eljuttatott valamennyi adatot ugyanolyan védelemmel kezel, mintha azokat egyéb úton bocsátották volna rendelkezésére. 

Vonatkozó hatályos jogszabályok, nemzetközi ajánlások:

  • Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény
  • Az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során szóló 1998. évi VI. törvény;
  • A Magyar Tartalomszolgáltatók Egyesületének a tartalomszolgáltatásra vonatkozó működési, etikai és eljárási szabályzata, a személyes adatok és információk kezeléséről és védelméről szóló 2. számú melléklet;
  • Az Online Privacy Alliance ajánlásai.


Személyes adatot - a hatályos magyar jogi szabályozás alapján - törvényi felhatalmazás vagy az érintett hozzájárulása alapján kezelünk. Ügyfeleinknek, felhasználóinknak  adatainak felvétele, rögzítése, kezelése előtt  tájékoztatást teszünk közé az adatfelvétel módját, célját és elveit illetően. Minden olyan esetben, amikor az adatfelvételt, kezelést, rögzítést nem jogszabály teszi kötelezővé, jelezzük az adatszolgáltatás önkéntességét.

Jelen nyilatkozat csak a KECSKEMÉTI TERMOSTAR Kft. honlapjának adatvédelmi gyakorlatára vonatkozik.TÁVHŐ TOTÓ

2018. 04. 17.

 

Távhőszolgáltatás napja

2018. április 13.

teljes hír »

Ügyfél-elégedettség felmérés

2018. 04. 06.

 


Ügyfél-elégedettség felmérés - 2018

teljes hír »

Téli rezsi- csökkentés

2018. 03. 20.

 

a Kormány 39/2018. (III.12) Korm. rendeletének végrehajtásáról a fűtési célú távhőszolgáltatást igénybe vevő lakossági felhasználók részére biztosított téli rezsicsökkentésről

 

teljes hír »

2017 évi pályázatok

2017. 12. 18.

Információk a 2017. évi pályázatokról

 

teljes hír »