Házon belül Termorzsival

2020. 05. 27.

Pályaművek megtekintése

 

Köszönjük a gyönyörű alkotásokat!

Szívből köszönjük a rengeteg gyönyörű képet, amelyet Társaságunk 2020-as alkotói pályázatára lejuttattak hozzánk. Bár a koronavírus sok tekintetben megváltoztatta az életünket, s ezért a Távhőszolgáltatás Napján megszokott színes rendezvényekre idén nem kerülhetett sor, a gyerekeknek szóló rajzpályázat meghirdetéséről semmiképpen sem szerettük volna a lemondani. Örülünk, hogy így döntöttünk! Hiszen rengeteg gazdag fantáziával, aprólékos gonddal, vagány technikákkal megvalósított rajz érkezett pályázatunkra. A zsűrizés nehéz volt, ugyanakkor örömteli és óriási élmény!

Gratulálunk valamennyi alkotónak a munkájához! Köszönjük, hogy hozzájárultak Társaságunk környezettudatos gondolkodásának erősítéséhez, amelyet a TERMOSTAR Kft. hosszú évek óta elkötelezetten képvisel. Köszönjük a kabalafiguránkról, Termorzsiról készített kedves rajzokat! Kérjük, hogy továbbra is kövessék nyomon felhívásainkat, és vegyenek részt alkotói pályázatunkon jövőre is!

Eredeti - a veszélyhelyzet kihirdetése előtti – tervünk az volt, hogy valamennyi iskolának és óvodának, amelynek diákjai bekapcsolódnak pályázatunkba, felajánljuk, hogy intézményük udvarát egy-egy fával vagy cserjével tesszük zöldebbé. Bár az iskolák áttértek a digitális oktatásra, erről a tervünkről sem szeretnénk lemondani. Ezért ősszel felvesszük a kapcsolatot az érintett az intézményekkel! Reméljük, hogy sokan élnek a lehetőséggel! Hiszen ma már egyre többen ismerik Társaságunk szlogenjét:  "Velünk zöldül Kecskemét!"

A TERMOSTAR Kft. Házon belül Termorzsival alkotói pályázat nyerteseit a levelükben megadott, illetve kért módon értesítjük nyereményükről. 

Gratulálunk a pályázat valamennyi résztvevőjének! Kérjük, tekintsék meg a beérkezett alkotásokból összeállított virtuális kiállítást!
 
 
 
 

Elkezdődött a belvárosi távhő- rendszer fejlesztése

2018. 09. 25.

Az új fogyasztók távhőrendszerre csatlakozását és a rendszer korszerűsítését célzó KEHOP 5.3.1. pályázat első ütemének keretében megkezdődött a TERMOSTAR Kft. belvárosi távhőrendszerének fejlesztése.

A beruházással kapcsolatos kérdésekkel hívja infóvonalunkat: 06 / 80 / 205-223

teljes hír »

Téli rezsi- csökkentés

2018. 03. 20.

 

a Kormány 39/2018. (III.12) Korm. rendeletének végrehajtásáról a fűtési célú távhőszolgáltatást igénybe vevő lakossági felhasználók részére biztosított téli rezsicsökkentésről

 

teljes hír »

2017 évi pályázatok

2017. 12. 18.

Információk a 2017. évi pályázatokról

 

teljes hír »

termostar

2016. 06. 16.

A megújuló hőforrás

teljes hír »